Ontmoet de perfecte date in Deventer

Bram en Liesje uit Deventer zoeken een afspraakje met een spannend stel voor sex!

Spannende spelletjes doen in onze seks kelder?

Hallo allemaal wij zijn Bram en Liesje uit Deventer. We zijn al een iets ouder stel van 58 jaar, maar desalniettemin weten we heel erg goed wat we willen.
We zijn swingers in hart en nieren en het leukste vinden we het om bij ons thuis af te spreken en daar in onze seks kelder volledig los te gaan. Onze voorkeur gaat sterk uit naar een lesbisch stel maar ook met een gewoon hetero stel weten wij zeker wel raad. Wij zijn beidde geen rokers en we vinden het dan ook fijn een stel te leren kennen die zelf ook niet roken. Wel houden we van een drankje op zijn tijd. Horen we wat van jullie?


Naam:Bram en Liesje
Leeftijd:58 jaar
Haarkleur:blond
Kleur Ogen:blauw
Lengte:165-170
Postuur:Slank
Cupmaat:NVT
Uiterlijkblank
Opleiding:HBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsDeventer
ProvincieOverijssel
ZoektStel
Over Mij
Hallo wij zijn een leuk stel en zoeken naar een verzetje. Jarenlang een vast koppel gehad en hoop spannende avonden mee beleefd. Jammer genoeg is de vriendschap misgelopen door een geldlening. Na dit is het best wel stil en saai zo in de weekenden en daarom hebben we ons eigen hier ingeschreven op de leegte zodoende weer een beetje op te vullen. Wij zijn erg vrouw vrouw gericht en onze voorkeur gaat dan ook uit naar een lesbisch stel maar vrouw man staan wij ook voor open. Meestal beginnen we met een lekker drankje om vervolgens de seks kelder op te zoeken XXXBram en Liesje
Over Jou
Graag berichten inclusief foto's en geen neppers.Wij willen graag onze ervaring delen.
Totaal
9,5

Daten met Bram en Liesje

Wil je een date met Bram en Liesje uit Deventer? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Overijssel in ons systeem zoals Bram en Liesje die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!